Post by silyheadnetdpa on Feb 11, 2022 8:28:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodları generator pul ▞▞▞
▞▞▞ Turret Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Turret Fusion Idle Clicker 休閒 cnye
Əgər birləşmə döyüşündə oynamısansa, bunu oynamaq məcburiyyətində deyilsən
Turret Fusion Idle Clicker Rekreacyjne gzu
Çox reklamlar cringy af
O qədər yaxşıdır ki, digər oyunlarımdan daha yaxşıdır
Yenilikçi olacağını düşündüm. Xeyr, bu, sadəcə olaraq Cow Evolution-ın ləzzətinə uyğunlaşdırılmışdır.
Sadə və asılılıq yaradan oyun. Məcburi reklam olmadan. Ulduz
Başlıq mənə oyun haqqında ürəkaçan hiss etdi, lakin oyunun füzyon üslubu ilə qarışan yaradıcı konsepsiyanı görmək məni çox təəccübləndirdi, gözəl iş! reklamlar da isteğe bağlıdır!
Galaxy Invaders: Alien Shooter Žaid. automat. pzwb
Sadəcə axmaq klik klik oyun. Beyin lazım deyil
gözəl. Oynamaq əyləncəlidir.
Baaaaaaad deyil... Əla reklam yoxdur, kaş yer səviyyəsində daha çox silah olsaydı
Darıxdırıcı
axmaqsan amma axmaqsan!!!!!!!!!!!!!!!
Pulsuz pis ana oyun
Mən bunu 2019-cu ildə oynadım və nəhayət xoşbəxt və həyəcanlı olduğumu gördüm 😁 5 🌟
Turret Fusion Idle Clicker פנאי bvx
O qədər də pis deyil
Yalnız çilini sevirsinizsə, vaxt ayırmağa dəyər
Bunu sevirəm. Hər şeyin kilidini açmaq üçün necə lazım olduğunu, BioMass-ın nə qədər müddətə yığıldığını, qüllə qüllələrinin sürətini və qüllələrin qüllələrin sıralarını bəyənirəm.
Klik asılılığı.
yaxşı
Son 3 həftədən bəri eyni şeyi oynamaq daha əyləncəli deyil 😢
Boş vaxtlarında edə biləcəyiniz silah
Axmaq oyun. Heç yerə getmir.
Tərəqqi tezliklə yavaş və mükafatlandırılmır.
Əla, mən bunu sevirəm və cəmi 1 gündür ki, 3-cü kosmosdayam. Və mən gəmidə 2-ci mərhələdə sikkə əldə edə biləcəyiniz gizli yeri bəyənirəm, sikkəni oraya qoyduğunuz yeri bəyənirəm, mənim üçün bu, gizli bir yerdir. sikkə? və zəhmət olmasa bölmələr əlavə edə bilərsiniz (mən əsgərləri nəzərdə tuturam), buna görə də biokütlə əldə etmək daha asan olacaq və biokütlə ilə vahidləri ödəyə və zəhmət olmasa genişləndirə bilərsiniz. Xəritələr və mərhələ 1city zəhmət olmasa bu mərhələyə daha çox zolaq əlavə edin və həmçinin dronları əlavə edin (dronlarda pulemyot var)
Turret Fusion Idle Clicker Santai kby
BƏRABƏR ƏHƏMİYYƏTLİ HAHZVXBZNSSSGAGSVSHSJ ABDULLAh
Məni heyran edən şey, tərtibatçının rəylərimə cavab verməsi və oyunun növbəti versiyasını təkmilləşdirməyə söz verməsidir. Buna görə də çoxlu modifikasiyaları səbirsizliklə gözləyirəm, tərtibatçılar növbəti versiyaya etməyi planlaşdırırlar🤗.
Yaxşı deyil
Bu oyunu həqiqətən bəyənmək istəyirdim, amma bu, çox vaxt itkisidir. Qala müdafiəsi və boş oyun maraqlı olmalıdır, lakin burada tamamilə sıfır strategiya var. Etdiyiniz tək şey qüllələri birləşdirmək və gözləməkdir. Oynamaq qeyri-mümkün olana qədər dayandırdım, amma görürəm ki, bu, sadəcə olaraq pul tutmaq olacaq. Məyus.
Boş birləşmə üçün təkmilləşdirmə və çatdırılma təkmilləşdirmə zəifdir
Çox sayda reklam, reklamlara baxmaq üçün çox az mükafat
Mənası yoxdur.
Mən başa düşmürəm. Elə bir nöqtəyə gəldim ki, dolu idi və sonra...məqsəd nədir? Mənə çoxlu pendir sürtgəclərini toplara qarışdırmağa imkan verməzdi, bunu etmək lazımdır?