Post by silyheadnetdpa on Feb 11, 2022 8:22:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ AXES.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AXES.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomezený hack na mince ▞▞▞
▞▞▞ AXES.io 2022 version ▞▞▞
AXES.io Akčné afox
Jak všichni říkali, je to příliš snadné, dokonce i online. Je to proto, že roboti jsou na hovno a tlačítko online je falešné, protože stále fungovalo a načítalo hru, když jsem měl vypnutou WiFi (Pokud tam nejsou žádná čínská jména a všechna ostatní vypadají, jako by je vygeneroval robot, víte, že něco není. t right) Nelži nám
Hra, která se snaží hráče přesvědčit, že se jedná o skutečný multiplayer, když místo toho hrajete s roboty.
Dobrá hra, ale je tam příliš mnoho doplňků, ano, vím, že chcete peníze, ale pokud jich máte tolik, nikdo nebude chtít hru hrát. Také bych byl rád, kdyby bylo více věcí na práci. Díky hodně štěstí ve hře.
Tahle je nejvíc trigrrrrrrrrrrr
Dobrá vypalovačka času, můžete levelovat a upgradovat své věci pomocí jiných slabších věcí, slušné množství doplňků, ale jejich sledování stojí za to a pokud nejste v bitvách, které jsou relativně rychlé, je snadné multitasking. Pokud nejste ochotni utratit peníze, jejich drahokamy je těžké skládat nebo dokonce získat. Celkově je to ale zábavná a jednoduchá hra, kterou si může užít každý.
Upřímně si myslím, že lidé, kteří si stěžují na obtížnost hry nebo na příliš mnoho reklam. Jsou ti, kteří by si stěžovali, jak obtížná je hra založená na dovednostech, jako je Call of Duty nebo Diablo. Tato hra je snadná, stačí si dávat pozor na své okolí a upgradovat na schopnosti, které skutečně pomáhají rychlosti nabíjení, vzdálenosti a poškození. Hra je opravdu snadná, pokud jen trochu používáte hlavu.
Hovínko
je to dobrá hry, ale dávám jen 4 * protože když mě někdo zabije tak mě to štve!!! je to dobrá hra doporučuji!!!
Nová aktualizace to zabila. Potřebuje hodně vyvážení. Noví hráči nemají šanci a i když zaplatíte málo, stále nemáte šanci. Zkus to ještě jednou a pořád to samé.
OK
Určitě nebudu jeho hru kritizovat, klidně to může být moje zařízení, ale hned jsem havaroval a ztratil přes 30 % baterie a telefon se restartoval. Doufám, že by to mohlo být opraveno, protože moje zařízení není tak špatné. Nebo je možná tato hra vhodná pro různá zařízení..? Neberte to prosím jako negativní recenzi, jen mi to nedovolí hrát. Díky, Micahu.
Mega super hra
Jeto super hra doporučuji stáhnout ale někdy je Tak těžká až se u toho naštvete!!
supr supr bezva
úžasná hra, dobrá zábava, ale -2 pro reklamní zeď.. Chci říct, že už mám spoustu podnětů ke sledování reklam (oživení, regenerace hp a další výhody), je to stejně jako polovina času, kdy se dívám na reklamy, a to je špatné pro jakákoli hra, dobrá nebo ne tak dobrá, bezplatná nebo ne
Líbí se mi tato hra, ale musíte ji aktualizovat, protože umírám rychle, protože lidé ve hře mají pravomoci, takže tady je to, co si myslím, takže všichni lidé ve hře nemají žádné pravomoci a jsou umístěni do lobby a ještě jedna můžete přidat režimy? jako stroy mód a jako 1v1 mód a další módy, které si můžete vymyslet, ale prosím udělejte to je dobrá hra, ale musí být aktualizována, ale prosím udělejte tohle a dobrá hra:)
tato hra je skvělá, abych byl upřímný. Nicméně, vy jste lhali o online hře, vypnul jsem Wifi, abych zjistil, že hra stále běží a hráči stále hrají, což znamená, že nebyla online od začátku, pokud přidáte servery, aby se lidé mohli navzájem připojit, bude být mnohem lepší.
Pěkné bez zpoždění v roce 2020, ale teď je to tak opožděné, ale stále se mi tato hra líbí, proč ji miluji? pročyyy
Opravdu zábavná hra, ale rád bych měl zpět online funkci, stále nechápu, jak lidé dostávají skóre až do 100 000 bodů. Dokončil jsem poslední oblast a nemůžu se dostat přes 10 000.
Axes io je pro mě nej offline hra
AXES.io Aksi vho
Super pivo potřebuje aktualizaci
Supr hra do auta
Říká se to vidět. Jedna z mých oblíbených her, kterou zničili vývojáři, neměli jste být chamtiví. Tato hra mohla mít snadno více než 50 milionů stažení, ale vývojáři museli udělat svou hru p2w. Toto je neformální hra, za kterou nikdo nebude utrácet peníze.
🤷♂️
Jeto super hra a je tam dobrá grafika😍
Mají způsoby, jak získat „drahokamy zdarma“ vyplněním různých nabídek. Ani po dokončení všech nezbytných kroků jsem si však odměnu nevysloužil. Odeslal jsem žádost a nic jsem neslyšel. Je to jen reklama nabitá penězi. Obsah je extrémně omezený a rychle nudí.
Ne bqd
Hra je neoriginální, ale stále zábavná, ale problém je v tom, že teď cítím, že jsem ve stříbrné lize, mám 200 zdraví a boti mají 2000 zdraví a zbraně, které mě okamžitě zabijí, a příliš mnoho reklam, hra je zábavná, pokud se nezlobíte, také to používá mě k udržení kola, ve kterém jsem byl, a nyní se restartuje, tato hra je závadná.
Dobrá hra. Je to velmi zábavné a příjemné! Když hrajete, získáte nějaké vylepšení, které vám pomohou vyhrát, a když přežijete, musíte přežít znovu... mimochodem velmi dobrá výzva! Můžete také odstranit vyskakovací reklamy. Chci ty reklamy, když klikneš na něco jako na léčitele (až přežiješ)! Ale velmi dobrá hra.
AXES.io Akčné cwi
Je to dobré, ale musíte se prokousat přidáním. Některá přidání jsou 30 sekund a více, takže pokud máte problémy s přidáním, tak nestahujte nebo pokud to chcete zkusit, udělejte to přes všechny, je to docela dobrá hra
Hry Perfektní kousek reklam sem a tam, ale většinu lze přeskočit. Věc je, když dokončíte všechny úrovně Aka (zlato je dokončeno) Není co dělat 😢 . Můžete přidat jako režim „Hodnocení“ nebo „Sandbox“ pro lidi, kteří „dokončí hru“ (aka) (dokončí zlaté úrovně) nebo odemknou Battle Royale nebo součet podobně. Něco speciálního pro lidi, kteří "dokončí hru" pls Přidejte cokoliv pro nás, kteří porazili úrovně 🙏🏻🙏🏻
Hra bývalá dobrá ale vývojáři to posrali
Líbí se mi stará verze s posledním stojícím člověkem po 3 bitvách. Ten nový vás buď vrhne do místa, kde bojujete s hráči vyšší úrovně, dokud se nedostanete na vrchol žebříčku, a pak zemřete, protože vás někdo zabil. A ten druhý je poslední stojící osoba. Opravdu si moc neužijete, protože je to rychlé.
AXES.io Veiksmas ypxz
Je to celkem dobrá hra... Štve mě, že i když mám přez 2000 hp, stejně mě dají na jeden výstřel, a hroty mají extrémně rozbité hitboxy............ 2 hvězdy za částečnou hratelnost.
Tato hra je falešná, dostanu se do zápasu a už jsem mrtvý, abych si neuvědomil, že je těžké získat zdroje k oživení a reklamy to ještě zhoršují. Vývojáři potřebují vytvořit balanční systém, nebo vložit všechnu výplatu, aby vyhráli hráče na jejich vlastním malém serveru, stejně jako se všemi pokusy a nováčky. Navíc battle pass opravdu příliš mnoho lidí zkouší kopírovat fortnite a PUBG NE KAŽDÁ HRA POTŘEBUJE BATTLE PASS. Na závěr, tato hra potřebuje nějakou seriózní práci, pokud chce mít šanci být populární.
AXES.io Екшън yfme
Tato hra je opravdu jen nasraná. Jedná se v podstatě o aplikaci pro získávání peněz. Chce to peníze a vnucuje vám reklamy. Samozřejmě můžete zapnout režim v letadle, ale co to sakra je! Proč tolik zatracených reklam? V tuto chvíli si můžeš koupit dům a půl se všemi těmi penězi, které jsi nám donutil ukrást, kámo.
Neobtěžujte se.. Utratili jste 13 $ Aus a stále musíte sledovat přidávání. I když jsem si koupil konkrétní nákup bez přidání... prosím, pokud to někdo skutečně čte, ani se neobtěžujte...
Poněkud zábavné, dokud si neuvědomíte, jak p2w tato hra je. Postavy si můžete koupit okamžitě tím, že za ně zaplatíte, místo broušení. Respawnování začíná sledováním reklamy a poté se stává měnou ve hře. Pokud chcete získat něco navíc, abyste měli šanci, jste nuceni sledovat asi 30 reklam za hodinu hry. Někdy se objevíte ve hře s lidmi, kteří jsou hned vedle vás a mají masivně přemožené upgrady a okamžitě zemřou.
Je to dobré, ale hráči jsou příliš opční
Hra byla super zábavná, dokud jsem se nedostal tam, kde se zdraví a poškození NPC tolik mění! Mám jen 400~ HP a způsobím 100~ poškození při zásahu, no, NPC mají 4000 HP a jedna mě zastřelila! Směšné škálování a pro mě úplně zabilo hru. To je lámání hry a je třeba to opravit.
Blbá hra
Mám tuhle hru rád a sem rád že ji můžu hrát a mohl bys udělat ňáký update dík moc😁😉
Hnusný všichni dou jenom pomě 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Poslední aktualizace stojí za prd. Dám si misi a všichni jsou už nabombeni... Chodím pomalu a ti po mě házejí trojité sekery. Navíc ty bedny... Jde to do peněžních sracek
Vypnete internet a hrajte bez reklam.
Je to velmi příjemné! Ve většině her jsou reklamy otravné, ale v této hře můžete za sledování reklam získat odměnu. Myslím, že doufám, že existuje mapa, která nepřidává žádné další věci kromě lektvarů.
Cat Dog Magic Tiles Music nkp
Omlouvám se, ale hra není tak dobrá. Jestli víš, co tím myslím, tak jsem se objevil před osami lidí a všichni mě bili skrz zdi. Pokud je to upgrade, řekněte mi to. A z nějakého důvodu je tu více reklam a pokaždé, když postoupím o úroveň výš, nedostanu odměny a nedostal jsem výukový program. Im noob a moje přesnost je 27%, pokud je tam statistiky bar, prosím, řekněte mi, jak to zobrazit, a pokud není, prosím přidejte to do hry. A jsou tu roboti, ne skuteční lidé. A udělat tam ligu plz plz Ω
Tato hra byla opravdu zábavná, když jsem byl v bronzové lize, ale když jsem se dostal ke stříbru, bylo to tehdy, když se odměna za výhru začala zvyšovat, vidíte v průměru ve stříbrné lize většina lidí má 500 až 1 000 HP a rozdává zhruba 200 až 400 poškození, ale setkal jsem se s lidmi, kteří mají 8 000 HP, mohou způsobit poškození více než 1 000 jediným způsobem, jak soutěžit, je získat více klíčů k otevření více krabic, ale neexistuje způsob, jak je získat bez vyhrávání zápasů a vás, pokud můžete 'nevyhrát, neexistuje způsob, jak se zlepšit