Post by silyheadnetdpa on Feb 11, 2022 8:01:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi piiramatu arv võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
Mul on lõbus seda mängu mängida, kuid mul on soovitus battle royale'i kohta. Ma lisaksin rühmi või duosid, sest kui mängid battle royale'i, oled sa üksi...
miks ma olen laadimises jännis
Ma annan sellele 4 tärni hinde... sest kui ma vaenlast tabasin, ei teinud see kahju, siis tapeti mind vaenlase käest ja ma ei saanud uuesti sündida, palun parandage, ma annan sellele 5 tärni määra, kui selle parandate.
Nii rumal. Kui jõuate 3. tasemele, saate OP tulirelva. Ärge pahandage, et see on ka kõigil teistel, muutes lähivõitluse (minu põhirelva) kasutuks. Oh, ka tulerelv põleb ja teeb samal ajal tohutut kahju. Kas ma mainisin ka, et see võib sind läbi seinte tulistada? :/
Ok, nüüd on teil autoülevaatusi! Lahe, kas sa töötad eeposega?
Häkkereid täis igav. Desinstallitud – rebane oma mäng, iga matš on täis häkkereid – prügikast – vajate rakendusesisest aruandesüsteemi –
Ma ei saa seda isegi mängida, kuna see pole üldse laaditud ja ma olen proovinud kõike ja nende oma pole midagi teha ja ma olen näinud selle kohta videoid ja see näeb nii halb välja, aga ma arvan, et ma ei saa raamatut hinnata selle kaas, nii et ma loodan, et kõik saavad parema kogemuse kui mina / 👍/👎
Lõbus hea tegi seda just 50 kalliskivi eest😎
See on nii hea mäng, aga ma ei pea seda õiglaseks, kuidas te ei pea arvutis asjade eest maksma, aga me peame mu asju telefonis ja iPadis jne, kui saaksite selle parandada ja tasuta teha, oleksin väga tänulik seda
Mõned asjad, mida ma laadimiskuvasse takerdun, annan 5 tärni, kui see viga parandatakse
Eepiline mäng. Ma pole kunagi näinud lihtsamat ja intensiivsemat battle royale mängu nagu see. Ka asjaolu, et igal tasemel on uusi esemeid ja nahku, paneb mind see mäng rohkem armastama. Mitmikmäng on ka sujuv. See on veatu. Omaette liigas. Kui arendajad seda näevad, värskendage loo režiimi. Olen põnevil, mis loo te meile räägite. Suurepärane töö, poisid!
Mad GunZ - battle royale Aksi xgl
Sa lihtsalt võtad minu läbimurde ära.KUIDAS SAAD SEDA TEHA.Ah??.Arvasid, et olen mängu häkkinud ja läbimurde saavutanud. See on vale. Olen mänginud tunde, et saavutada läbimurre. Ma kulutasin oma mündid, mis olen lahingus võitnud, ja sa lihtsalt jätsid selle teadmata, et seda ei juhtunud ja samuti saad ainult 10 münti, kui oled VIP 4-s ja läbimurre oli 850. SA PEAD MINU LÄBIMURDE TAGASI ANDMA. palun andke see tagasi. võib-olla on see tõrge, kuid peate lahendama ja palun andke see tagasi.😢😢
fortnite on parem
Pärast käivitamist väljub see alati mängust, öeldes match over . Palun paranda see
Kena mängu puhul oleks võinud natuke rohkem tööd teha graafika ja disaini kallal. Usun, et mängul on viga või tõrge, mis juhtub vaikimisi ja teiste inimeste kaartidel, jääte ühte tuppa kinni ja lihtsalt teleporteerute sellesse ruumi korduvalt
Mad GunZ: online game Laga qtjl
See pole battle royale, kui keset matši pidevalt uusi inimesi kudema hakkab, on ka ülitüütu kudeda ja kohe surra... kui seda saaks parandada, siis olen kindel, et see saab olema lõbus mäng
Mad GunZ - battle royale Aksi xgl
lisan 1 tärni, nii et kui värskendate mängu uute lahingutega nagu zombie, peituse ja otsimise jne, annan teile 5 tärni, kui teete nii nagu ma ütlen, aga kui te seda ei tee, annan selle uuesti 1 tärni juurde aitäh 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😋
Rumal värskendus... mu relv lähtestas kõik uuendused, tõesti vihane!!! Pärast nädalat ei saa enam ühegi mänguga liituda, raisata kõik oma VIP-punktid asjata, mis mõtet on lv üles ja fuc# lähtestada minu versiooniuuendus
vinge mäng. Ootan uusi kaarte, kutid. Mulle meeldib see nii väga, ma võin osta 3,49 paki.
Väga halb. Nii palju probleeme
Kogu aeg öeldakse, et pole ühendust, kuid peale selle, et mäng on hitt
See oli kasutu mäng, kui ma selle mängu alla laadisin, rikkus see mu lõbu, sest see jäi laadimiskuvasse kinni
RTS Siege Up! - Medieval War Strateginiai phv
Kui ütlesin halva sõna, blokeerisin. ma vihkan seda mängu
See pole nii hea
Mad GunZ shooting games online Darbības spēles crlp
3 tärni, sest alguses on see tõesti lõbus, kuid pärast seda on mängus nii palju reklaame, et see lõpeb, ma tean, et reklaamid on raha eest, kuid ma tean, et sellel mängul on raha, palun eemaldage reklaamid ja siis on mäng palju lõbusam ja see teenib raha ainult hinnangute ja allalaadimiste eest
See mäng on surnud. Korraga mängib seda mängu ainult umbes 3 inimest. Arendajad keskenduvad rohkem oma beetamängule Battle Forces. Üle 10. taseme muutub see mäng edasiliikumiseks liiga raskeks. Kaupade hind on nende taseme jaoks liiga kõrge ja seda ei tasu mängida.
Suurepärane ja põnev mäng, kuid palun lisage häkkerite aruanne, sest kui ma BR-i mängin, on alati häkker, mistõttu on raske esikohale tulla.
See on tõesti hea ja sa peaksid seda proovima! Aga jah, seal on aga ok, aga reklaame on liiga palju!
Kuidas f+++ vaatate üles või alla ja parandate prügikasti? Samuti tuleb nupud parandada. Üritasin luua ja saatsin nuppu pidevalt rämpspostiga, kuid läksin ikkagi oma ehitusest ja juhtkangist maha. kõndige edasi ja teie mäng ei saa selle Minecrafti fortnite'i prügi parandamisega või kustutamisega hakkama. -AzTeck
See on hea alustamiseks.....aga kui ma mängin battle royale'i, jääb see alati hullumeelseks tsooniks, mis selle põhjuseks on...?see probleem pole ainult minu telefonis, see juhtub alati mu fiends mobiilis😡😡😡 palun lahendage see probleem kohe ja proovige reklaamide arvu vähendada.
Hei, sooritus läks halvemaks, ei tea millal, aga kui lisasite nupu "lahingule", läks kõik hullemaks, sundides mängijat mängima teise mängijaga peaaegu identse relvakomplektiga, see on tüütu, sest ma kohtan alati vaenlasi ja kaotan alati
Olen seda mängu mänginud 2 aastat ja mulle väga meeldiks, kui saaksite lisada hooaja ja uusi modifikatsioone nagu zombi, kui see oleks populaarsem, see on kõik
See mäng on nii suurepärane, et mulle meeldib see nii väga, et tegite sellega väga head tööd
mäng on väga kena, kuid ma tahan selles mängus režiimimenüüd teha, lisage sellesse mängu režiimimenüü
See on hea mäng, kuid see viibib palju ja selle laadimine võtab viivituse parandamiseks niiiii kaua aega. Ja kui reklaamid ilmuvad, on see must.
Mängu ei laadita pärast 100. sammu
See on hea mäng ja kvaliteetne, kuid see väga mahajäänud probleem mängus ja see probleem igas mängus, kuid selles mängus on mängu alustamisel mahajäämus algus ja ma ütlen, mis fu*k🤬 ja viimane on andke laskemoona rohkem, sest teie sihtbot on väga halb🤬🤬🤬😡😡😡😡😡🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️
Mängu teema on väga kena, kuid graafika on madala kvaliteediga, nii et see värskendus on vajalik ja taustavärskendus on vajalik.
Väga hea mäng, ma eelistan, et kõik peaksid seda proovima, kui see mäng teile meeldib