Post by silyheadnetdpa on Feb 11, 2022 7:52:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови тачке кварова ▞▞▞
▞▞▞ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash 2022 version ▞▞▞
тнк за мацкинг ову игру!
Мени се учи до 100% онда ми зацрни екран и избаци ме из игрице.Не знам зашто се то десава.
као велики папирус, не разумем зашто ми се ова игра толико свиђа. то је као: од чега су атоми, онда када научите да су направљени од електрона и кваркова, од чега су они? То је математика коју чак ни папирус не може да реши, а сви знају да је 1 плус 1 једнако риба
Забавна игрица Али није толико сјајна
Одлична игра која је некада радила савршено сваки пут, али сада сваки пут када отворим апликацију игра се једноставно руши и то ради последњих неколико дана. Треба ми одговор молим!
Прилично забавна игра заиста одузима много времена, али након неког времена играте ову игру, нема шта да се ради осим да сачека да програмери додају још ствари које треба да раде попут мини игрица или престижног система који нису различити рудници
Игрица је супер
Игрица је саврсена само су остали мајнови скупи
Игра је била одлична, сада се стално руши на рекламама. Послали смо детаље за контакт програмеру током прошлог месеца, али без поправке. Очишћен таблет, оптимизована меморија и на пуној снази, али и даље пада. Немојте то радити у другим играма са истим рекламама.
Не могу да је отворим на компијутеру преко Блуестацка Не могу да га отворим са Блуестацкс-ом на рачунару
Досадан.
Добра игра је заиста забавна, али је лако победити, потребно је више ствари за урадити
Досадно ми је било. Знао сам да је то игра у празном ходу, али нисам очекивао да ћу морати да комуницирам *ово* мало. Такође морам рећи да су осмехи на лицима ликова само помало језиви.
За мене је то једна од најбољих тајкунских игара које сам икада играо, због многих ствари које треба надоградити, многих континената које треба истражити и догађаја за учешће. Такође можете да гледате неке огласе да бисте побољшали свој напредак
Волим игру, моја омиљена забава. Међутим, недавно сам био искључен из игре због непознатог проблема са учитавањем због чега сам пропустио прилику да купим езио аудиторе супер менаџера и због чега желим да одустанем. Покушао сам да добијем подршку на време да купим Езиа, али без коцке, момци, желим да вам дам свој новац да играте игру волим оно што даје
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulatie prk
Веома занимљива игрица.
Генерално, њихова типична једноставна игра са искуством симулатора. Забавно за почетак, али долази до тачке у којој морате да потрошите да бисте ефикасно кренули напред и тада сам напустио сваку игру засновану на системима похлепе који заиста уништавају саму природу видео игара. 2 стрсрс јер је лака, једноставна забава и њихово друштво је поуздано. Мрзим да плаћам да бих напредовао, то је глупо.
његов цоол ЕТА: ипак би било боље када би апликација престала да тражи новац на сваких неколико екрана.
Добра је игра али досади мало.
Још нисам дуго играо, чинило се да је у празном ходу нешто више, али изгледа да можете да играте ван мреже што је лепо
То је заиста добра и забавна игра, а има и много бесплатних појачивача! Може заиста брзо зарадити много новца и што дубље идете, више новца добијате! Можете да унајмите менаџере тако да не морате да снимате да бисте их одржали, менаџер ће то одржавати аутоматски за вас! Моја једина примедба је да ваши радници понекад зарађују пребрзо и да морате да се отарасите својих менаџера на неко време да би ваш лифт могао да стигне. У сваком случају, то је заиста забавна игра и требало би да је играте!
Забавна игра
Једите ми највеће ховно да сада
За сада ми се много свидја игра 👍🏻👍🏻
Никада нема реклама за бонусе или додатно време итд.. увек чекам да се огласи учитају и 25% времена нећу добити бонусе или додатно време.
Коначно сам добио е-поруку од човека ... међутим, они нису били у могућности да ми помогну са мојим проблемом на мом телефону. Дакле, зашто надоградња на 3 звездице? Успео сам да преузмем игру на свом рачунару и ради већ неколико сати. Да видимо да ли ће наставити да ради. Ох, и по први пут за 3 године, могу да се пријавим на ФБ, а не само на Гоогле Плаи.
Игра вас приморава да гледате рекламе, два пута, понекад 3 пута, без повећања мина или било чега другог. Ако желите, гледајте рекламе све време, а не играјте игру коју желите. Ово је прегледник огласа за вас.
Убисофтова похлепа се показује и уништава некада сјајну игру. Константно стискање базе играча за прави новац није начин да задржите ту базу. На пример. Подизање цена за ствари купљене са СЦ-ом, давање мање артикала за исту цену стварних $$ пакета сандука. Пакет од 70 долара ништа мање. А сада овај Санта фијаско. Некада сте могли да користите СЦ да бисте добили одличног Супер менаџера, сада можете потрошити барем исти износ покушавајући да га освојите за 90ди. Или га купите одмах за близу 30 долара. Да, не хвала.
Замрзава се при отварању, играм ову игру годинама и тренутно не могу да играм уопште јер се замрзава када се игра учита.
Огласи се стално замрзавају. Гледаћу рекламу и нећу добити појачање.
Ово је веома интересантна игра! СВИЂА МИ СЕ! ИТС ГРАТЕ! 😀😍
Предобро
Farm Town Village Build Story የተለመደ mny
Глупост
Имам проблема са рекламама од када сам први пут почео да играм. То је супер фрустрирајуће. Рекли су ми да то поправим тако што ћу ресетовати свој ИД за Гоогле оглас и тако сам више пута. Ово је једина игра са којом имам овај проблем. А понекад ћу кликнути на икону да учитам оглас за бесплатну игру и онда се игра поново покрене и не разумем је иако сам био на пола пута кроз оглас. Ако волите овакве игре, само играјте нешто друго. Ова игра је фрустрирајућа и стварно лошег квалитета.