Post by nutvaipimpstigep on Feb 5, 2022 18:52:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood tõrge raha ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe - Food Chef 2022 version ▞▞▞
Olen jõudnud tasemele 200 sada ja ma ei näe, et ükski tase jätkuks rohkem kui see annab mulle selle asemel boonuse
Cooking Cafe - Food Chef Аркаде xqiv
Ajaraiskamise mäng😠😠😠😠😠😠😠👊👊👊
Tore mäng .. päriselus me nii palju ei tee😄.. mulle meeldis
Jah hea
See mäng on imeline
Nii et ma armastan seda, see on loodud mäng, mida olen aastaid otsinud. Teisi selliseid mänge pole. Ma tõesti soovin, et saaksite uuendusi ise teha. Ja et see vajab ühtsemat kontseptsiooni, lülitub see stseenide vahel liiga palju, mis võtab põnevuse ära. Vajad premeerimisprogrammi rohkem animatsioone, iseloomu uuendusi, graafika on suurepärane idee on suurepärane. Tundub lihtsalt odavalt tehtud. Lisage need väikesed asjad ja see on 5 tärni mäng
Selles mängus saame rohkem münte, kuid .... Wt 2 nendega teha? Sellel pole mängus põnevaid pakkumisi
Ma tahan anda sellele mängule 5 tärni, sest see oli hämmastav ja väga lõbus mäng 👌🏻 Erinevates kohtades on erinevad kohvikud. Kohvikute graafika on fantastiline, klientide väljendus on väga lahe, mulle meeldib seda ilusat mängu mängida.
Cooking Cafe - Food Chef ஆர்கேட் uuy
Awwwn...ma armastan seda..tüüp tegi minu jaoks kõik lihtsaks🫂
Ma armastan seda, kuid mõnikord läheb see valesti
Cooking Cafe - Food Chef Arkade jqs
Võimatu saada 3 tärni tasemel 7 oleks olnud 5, kui 3 tärni oleks võimalik
See on kõige hea mäng
Cooking Cafe - Food Chef Pelihalli lku
Imeline toiduvalmistamismäng, mis tapab aega ja see on väga hea mäng võrguühenduseta mängimiseks, väga kena mäng. 😉 ❤ 👍
See pole hea
Lihtsalt hakake mängima ja andke mulle päev või nii... siis võin teile tõesti öelda
Enne oli ok, kuni nad käskisid mul alla laadida 28. taseme, kuid ma laadisin rakenduse juba oma andmetega alla, kui rakendus oli tasuta, siis oleksite mulle seda öelnud, ma nõustusin allalaadimisega, kuid rakendus keeldus, miks sa ei luba tasemetel et olla tasuta, ma vihkan seda rakendust ja desinstallin selle, kui te mu probleemiga varsti ei tegele, oleksin sellele isegi 0 tärni andnud
Mulle meeldib see mäng, kuid selle installimine võtab palju aega
Mina, mu õde ja mu õde otsisime nagu kokkamismänge, teadsime, et see on see ja nagu me oma isa telefoni installisime, siis see meeldis mulle väga ja mulle meeldis ka see, et pole vaja kiirustada, nagu lihtsalt rahulikult. ja aeglane ja ka mulle meeldisid paanikavabad mängud.😊😊.Mulle meeldis see
Duper
Imeline mäng, parim, mida olen siiani mänginud, kuid peagi saabuva osa ootamine on mind ummikus ja ärritunud... See võtab liiga kaua aega, palun parandage see.. Ma teenin kogu selle raha ja mul pole võimalust uuendusi salvestada jne. .Valikud oleksid olnud toredad
Armastus on mäng. Mulle meeldib see mäng.
Reklaamid on ohud
See ei paku huvi
Laadisin selle mängu just alla, see on nii hea, väga seda väärt. Olen sellesse mängu armunud
Väga halb mäng
Ma armastan seda mängu, olen seda kogu oma elu otsinud ja siin ma selle leidsin, olen väga õnnelik#külalise üle, saan taldriku ja saan teenindada teisi inimesi, kellele meeldib väga süüa teha, see on minu jaoks üks asi ja nüüd ma Mul on võimalus süüa valmistada ja inimesi jagada ning mulle kalendrit näidata
Cooking Cafe - Food Chef Arkādes spēles yls
See mäng on ainult ajaraiskamine. Mine ja loe selle mängu asemel raamatuid.
Mulle meeldib see mäng, sellel on palju tasemeid ja hämmastav mäng. Olen näinud sellist mängu👌, aga see mäng on teistsugune ja selles mängus on meil lauad jne. Ja ma saan mängida ka alati, kui tahan mängida, sellel on nii palju tasemeid 🤷 parim👍 arendaja 👏👏🤗 Aitäh
Armastan seda
See on hea, kuid loodan, et seal on mängurežiime ja toitude versiooniuuendusi, et muuta seda maitsvamaks. Parandage ka tegelasi.
Hea mäng natukene lihtne.
Lõbus
Väga armas mäng, mulle meeldib see nii väga! .. nauditav ja võrguühenduseta
Ma armastan neid mänge, kuid kustutasin, kuna see mäng vajab andmeid või wifit
See on hämmastav mäng. Olen lõpetanud kõik tasemed, kuid ei saa jätkata, öeldakse, et järgmine tase tuleb varsti. Palun tehke sellega midagi. See on parim kokandusmäng, mida ma kunagi mänginud olen. Kenad restoranid ja kokk ja ettekandja
hea, aga mitte see, mida ma arvasin
See on suurepärane mäng, kuid kliendid ei tohiks teid kiirustada 👍
Hämmastav beebi
彩金捕魚-Jackpot Fishing Arkaadmängud sls
Suurepärane graafika ja väga lihtne mäng.