Post by nutvaipimpstigep on Feb 5, 2022 18:46:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Banana Kong ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Banana Kong IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Oszukiwać punkty usterki kodu ▞▞▞
▞▞▞ Banana Kong 2022 version ▞▞▞
Banana Kong Екшън ynfk
Banana Kong 動作 ruqr
MOJE DZIECIŃSTWO W PIGUŁCE plus jest to naprawdę fajna gra i podoba mi się projekt wszystkich postaci i wiele tła, które tam jest, a moim osobistym ulubionym jest obszar podwodny, ponieważ jest po prostu zbyt fajny, a także uwielbiam obszar w koronach drzew, ponieważ ja myślę, że jazda na żyrafie jest po prostu zbyt fajna. Overly banana Kong to po prostu niesamowita gra i jeśli czytasz tę recenzję i nie zainstalowałeś jej, powinieneś ją zainstalować, ponieważ jest bardzo zabawna. Kocham Banana Kong
Bardzo fajna gra na nudę!
Uwielbiam tę grę jak zawsze. Grałem w to od lat.
Biegasz i żresz banany. Co więcej potrzeba
Byłem... bardzo trudny dla mnie
Chujoatwo
Ta gra jest niezwykle satysfakcjonująca i wciągająca. Grafika jest fantastyczna, a projekty postaci są na miejscu. Ta gra zawiera reklamy, ale rzadko je widzę! To trzeba kupić.
Banji benji lepsze
Banana Kong მძაფრსიუჟეტიანი yidd
DONKEY KING BANANA ISLAND APK - Najnowsza Wersja 1.3
Dobra gra fdg rozrywka ... Dobra robota, twórz więcej gier i nie tylko dla gier z małpami ... Dla niektórych innych, takich jak gry logiczne ...
STAR TRICKS 2021 | BEZ WERYFIKACJI LUDZKIEJ Darmowe zasoby dla BANANA KONG 🕹️ 【W 100% ZWERYFIKOWANE】 ➢ Wejdź teraz i generuj zasoby całkowicie za
Naprawdę dobra gra do biegania. Nigdy się tym nie znudzi.
nazwa jest bardzo niesamowita i bardzo interesująca gra
Myślę, że to dobra gra, ale to zdzierstwo z osła z Konga
Nie nazywaj siebie graczem, jeśli nie grałeś w Banana Kong. Głęboka wiedza i budowanie świata, w połączeniu z rozgrywką o wysokiej liczbie oktanów, zapewnia cudownie dopracowaną rozgrywkę. Kiedy Banana Kong upadła Banana Konga, płakałam razem z nim. Kiedy Banana Kong wskoczył na świnię i przebił się przez kamienne ściany, dopingowałem go. Nie potrafię nawet wyrazić, jak niesamowita jest ta gra.
Naprawdę zabawne i zabawne, bez wielu reklam. Naprawdę dobry zabójca czasu.
Banana Kong অ্যাকশন xfz
W grze można udawać hog ridera
To jest zajebiste! Nawet ZANIM kupiłem „Bez reklam + 1000 bananów”, prawie nie było żadnych reklam! Grafika tła jest niesamowita, podobnie jak grafika gry, a ogólnie jest to po prostu niesamowita gra. Tak trzymaj! 😃😃😃.
Gra jest urocza, świetna gra graficzna po prostu staje się dla mnie nudna o wiele 2 szybko, chyba że czegoś brakuje, ale ile możesz rzucić swoją małpą w dół tego samego wzgórza ponad idk, może po prostu mnie oszukać, ale odinstalowany po około dniu podobał mi się początkowy, ale osobiście potrzebuje zmiany progresywnie 2 zapewniają rozrywkę tej dziewczynie sr :/
za dużo reklamy
Pozdrawiam wszystkich serdecznie zapraszam do gry
Biasa Cara mengumpulkan pisangnya susah
ta gra jest eh
Miło i przyjemnie czekać. Jest prosty i bardzo oryginalny. (Pamięta mnie o grach w donkey kong, ale mam na myśli).
gra jest dobra, ale nie jest zoptymalizowana dla mojej rozdzielczości oneplus 6. musi to zostać naprawione a
Rocket Car Ball Olahraga qac
Moze byc ale sie szybko nudzi
Byłoby lepiej, gdybyś mógł poruszać się klawiszami
Gra już dla mnie nie działa. Zamyka się nieoczekiwanie kilka sekund po rozpoczęciu gry. Próbowałem odinstalować i ponownie zainstalować, ale to nie pomogło.
Nie da sie zainstalowaćc wyskakuje blad 404
Głupie się nie podoba mi się
Banana Kong მძაფრსიუჟეტიანი joo
Nooobski
Ta gra należy do moich ulubionych gier ponieważ Genialna muzyka Genialny zabijacz czasu Po prostu super
Banana Kong Jangovar axc
😜.
Problem polega na tym, że nie pozwalasz peeplowi grać zbyt długo, innymi słowy ja zacząłem jęczmień i spieszysz się, aby uzyskać recenzję, musisz dać peeplowi czas na grę
Wł. włączyć się nie chcę... :/
Gra jest niesamowita, jednak oceniłem 4 gwiazdki, ponieważ w większości przypadków, gdy pasek mocy jest pełny, kreska mocy działa automatycznie, więc kiedy potrzebuję dodatkowej prędkości, nie mogę jej uzyskać.
super gra mi słów
Gdzie są moje poprzednie zapisy? Niedawno zalogowałem się na nowym telefonie w moim centrum gier, ale nic nie wróciło... gra zaczęła się tak, jakbym nigdy w nią nie grała b4
Gierka spoko
Ta gra jest naprawdę fajna polecam