Post by nutvaipimpstigep on Feb 5, 2022 18:31:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom \u0026 Ben News ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom \u0026 Ben News IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت تولید کننده کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom \u0026 Ben News 2022 version ▞▞▞
آیا قسمتی را ندیدهاید که بن به معنای واقعی کلمه میخواهد پای تام را بشکند، زمانی که بن سعی میکند این کار را انجام دهد تام به معنای واقعی کلمه فریاد زد که به معنای واقعی کلمه اشکالی ندارد، شما آن را بازی بچهگانه مینامید.
تام گفت و در حال حاضر برای حمایت ما - یک ترسناک است
من فکر می کردم این بازی برای بچه هاست اما وقتی دیدم آنها دعوا می کنند، بلافاصله حذف نصب کردم. من نمی فهمم که شکستن پاها، کشیدن گوش ها و به معنای واقعی کلمه به همدیگر خنده دار است. مطمئناً، مردم فکر میکنند که به اسباببازیهایی که به کسی شلیک میکنند، خندهدار است. اما این رقابت چیست؟ میخواهم چیزی بگویند سپس تام میگوید و بن میخندد. هیچ چیز خنده داری در مورد این برنامه وجود ندارد. نصبش نکن
باتتتبهالنعدربئدردبیالبتللااتالاتالابدالاباد
Talking Tom & Ben News 1.0 هم اکنون در سایت سرزمین موبایل برای شما عزیزان اماده دانلود شده است.
و بدترین بازی تمام جهان بد😡😡😡
توییتر \ Tom Newton Dunn در توییتر: "Must read #EUCO ...
ننیمیدنثدیننقجوفوحبوبنبتفدفنویتیتیدحیویبنوقحبدبتیتیوتیتدبنیدویکیوووزویووبتیتاقحبلیندیلقمیتقحیلبایمیویتیجیاقاقجفدبایندقایلی
خوب است . و نه خیلی آزاردهنده و نه خیلی خوشحال کننده است.. برای من اشکالی ندارد.
Talking Ben استفاده کرده اند که هر کدام به نوبه
Talking Tom & Ben News בידור siv
آ فرینخو
بازی بسیار بدی است اما خوب است این بازی درخواست خرید اسلحه تام با پول واقعی است بنابراین این خیلی زیاد است و بازی جالبی نیست بلکه بازی سرگرمی است کودک از این بازی لذت می برد بنابراین این بازی خوب و خوب است
دکمه تلویزیون رو تازه برداشتی؟
Talking Tom & Ben News Entretenimento gol
بازی خیلی عالیه
تام عالیه مگه گوشیت انگلیسی تام فارسی
خیلی ادم را سرگرم می کنه
من عاشقشم❤❤❤👌👌👌👌🙏🙏😍😍🤩🤩
خوب بود ولی مدام خراب میشه لطفا درستش کنید
ویدیو Tom and Ben از کانال __پردیس__73__ Talking, tom, ben, Talking.
Talking Tom & Ben News 2.1 Full , گربه و سگ سخنگوی اندروید
متاسفم که نمی خواستم کمی دیر از شما چیزی بخواهم که با ما غذا بخورید تا بدانید که من نمی دانم چقدر آن را دوست داری و بعد صبح می شویم و خوب می شود شب و من نمی دانم منظور شما از چه ساعتی است که می خواهید این کار را انجام دهید، با آرزوی موفقیت برای کمک شما برای بررسی این آخر هفته و من
اخبار گفتگو دانلود نسخه کامل.
ابراهیم جانم
Talking Tom & Ben News בידור siv
Outfit7 » گت اندروید | دانلود بازی و برنامه اندروید
Talking Tom & Ben News Intrattenimento bhz
این بازی خیلی خوب هست و ممنونم از سازندش
بد نیست ولی بهتر بود بهتر بود
بازی یکم یکم هست هیچ وقت خوب نیست اما آبی را ازش استفاده کنیم بعد از همه دکمه هاش یکاری انجام میدن خیلی خوبه من محمدرضا روشنی هستم ازوندم
خنددار است🤣🤣🤣🤣🤣
این بازی مشکلی نداره من عاشق تماشای دعوای بن و تام هستم و دیدنش واقعا خنده دار است 😊😊
خیلی خوبه هم گرافیک خوبی داره و هم گزینه های خوبی داره و خیلی! مهم این برنامه برای هر کسی برای کودکان، و برای بزرگ است! برنامه بسیار عالی لطفا همه این برنامه را دانلود کنید.
واقعا مسخرس همین 2 ستاره هم خیلی زیاده هیچ چیز جالبی نداره 👎👎👎
Snake Rivals - Fun Snake Game የእንቅስቃሴ grdq
Talking Tom & Ben News Intrattenimento bhz
من از اینکه چقدر این بازی برای یک بازی قدیمی به نظر می رسد شگفت زده هستم و گرافیک آن شگفت انگیز است! فقط به خز بن و تام توجه کنید که جزئیات آن بسیار خوب است و پاشش آب شگفت انگیز به نظر می رسد من بازی را به همه فقط به خاطر گرافیک بازی عالی توصیه می کنم
این بازی دیگر سرگرم کننده نیست. :/
این بازی واقعا بد است. صداها آزاردهنده هستند، دعوا تا حدودی نامناسب است و فحش دادن را حس نمی کند. نصب نکن.